SAVON KILPI OY

YKSILÖLLISTÄ LUOVUUTTA VUOSIEN KOKEMUKSELLA

Savon Kilpi Oy on 1982 perustettu Kuopiossa toimiva, paikkakunnan vanhin kilpiä,opasteita ja liikennemerkkejä valmistava yritys.

Yrityksen uudet tuotantotilat yhdistettynä uusiin laitteisiin sekä teknologiaan takaavat laadukkaan tuotannon raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen. Tuotantokapasiteettia löytyy yksittäisestä tuotteesta tuhansiin kappaleisiin.

Käytössämme on kilpituotannon kärkimerkit ja laadukkaat raaka-aineet. Olemme kilpailukykyisiä omalla tuotantoalalla laadun siitä kärsimättä.

Annamme valmistamillemme tuotteille pitkän takuun tuotekohtaisesti. Henkilökuntamme on pitkänlinjan ammattilaisia ja heidät on erikoiskoulutettu vaativiin tuotannon eri tehtäviin. Anna sinäkin tuotteesi valmistus ammattilaisten
hoidettavaksi sillä lopputulos on se mikä ratkaisee, periaatteella laadukasta näkyvyyttä.

Omassa tuotannossa valmistamme perinteisiä yksittäisiä kilpiä niin mainonnan kuin markkinoinnin tehokeinoksi. Kuin myös vaativat opastukset arkkitehtien ja suunnittelijoiden johdolla kulutusta kestävään ja vuosien saatossa päivitettävien ratkaisujen rakentamiseen.

Myös liikenteenohjauksessa tarvittavat hyväksytyt tuotteet kuuluvat valmistukseemme. Tuotteita joita mm. valmistamme ovat liikennemerkit, ulko-opasteet, osoitenumerot, tie- ja katunimikilvet, ovikilvet, opastejärjestelmät, nimineulat, laitekilvet sekä muistolaatat.

Olipa tuotantotarpeesi yksittäinen kilpi tai sarja liikennetuotteita, ota reilusti yhteyttä se kannattaa varmasti.

Periaatteella kaikki yhdestä paikasta joustavasti.

Yksilöllistä luovuutta vuosien kokemuksella.

TUTUSTU TUOTANTOPROSESSIIMME

Videolla liikennemerkin valmistus vaiheittain.